Vaccc

 2008.03.20. 21:12
Banyek. Esett ma a hó. LÁTTÁTOK TI IS??? Bazi nagy pelyhekben, mint januárban. Meglepő volt, bár kevésbé, mint az a tény, hogy végül sikeresen ráhibáztak a meteorológusok. Amúgy a hóval nem is lenne semmi bajom, ha nem lenne hozzá ilyen qrrrrrva hideg: a tó felől metsző szél próbált letaszigálni az útról, a kocsi tetején meg megfagyott a hó(vagy jég, vagy víz, vagymittomén, de most jeges). Még jó, hogy a kabátzsebemben megleltem a kesztyűm legalább (pedig vagy két hete szidom magam, amiért elfelejtem kirakni - áldott szenilitás:)
Szóval cidri van. Ma, március 20-án. Kaludia napon, amikor a drága "melegszentek" (hogy a francba hívják őket, ha a másik3 a fagyosszent???) közül már kettő is kiürítette zsákját. Elvileg. Gyakorlatilag azonban a fene tudja mi van. Lehet, hogy ők is sztrájkolnak? Vagy ellopta valaki a zsákot? Netán nagyon felment a meleg ára? Mindenesetre nagyot csalódtam a Sanyikban és Józsikban...és ha holnap is befagy a seggem, akkor végképp lemondok a Benedekekről is...<sóhaj>

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása