HOGYSZÁRADNALEAZAGENNYESROHADTREDVÁSFASZAAZÖSSZESSZEMÉT
BUNKÓKÖCSÖG
SÍPSÍPSÍPSÍPSÍPSÍPSÍP....SZTRÁJKOLÓNAK!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grumpygills 2008.04.07. 20:21:22

Asszem most ki kéne moderálnom magam...hmm...

rattacha 2008.04.08. 07:48:53

Vagy csak máshol kellene dolgoznod. Vagy le kell lőni a sztrájkolókat.

HM 2008.04.08. 09:27:06

...azért egyszer megnéznék egy bkv-ellenőr munkabeszüntető sztrájkot is :)

tio 2008.04.08. 10:54:43

Így utólag és lehiggadva már bánom, hogy így elragadtattam magam...de tény, hogy tele a tököm a folyamatos sztájkokkal.
És nem csak azért, mert kicsit nehezen indult miattuk a napom. (A vicces az, hogy se vonattal, se BKV-vel nem járok. De a buszom hiába érkezik meg időben, és indít a Volán nagyon korrekten 2 buszt kapásból, ha úgy be van állva minden, hogy a normál menetidőn felül másfél órát töttyögök még, míg végül inkább gyalogolok (amivel amúgy nincs baj, ha nem fossa épp ezer autó az orrom alá a kipufogógázt) az esőben fél órát, hogy ne késsek még többet a melóból. Szóval enyhén szólva frusztrált lettem attól, hogy 3órát tartott beérni.)
Szeretném, ha nem azok sztájkolnának egyszer, akik annyira unatkoznak, hogy nem tudnak jobbat kitalálni (most nem a bkv-ről beszélek, hanem elsősorban a mávról). Ha azok a droidok sztrájkolnának, akik éhbérért állnak egész nap a szalag mellett, vagy a tescospénztárosnénik, akik pisilni se mehetnek ki, mégis mosolyognak amikor sorra kerülök. Ha azok sztrájkolnának, akiknek nincs jófej főnökünk, és netán elvesztik a munkájukat, mert nem érnek be dolgozni a mávsztrájk miatt. Ennyi erővel a mentős is végignézhetné, ahogy elvérzik valaki "sztrájk" idején, nem? Miért nincs meg emberekben a kellő felelőségérzet?
Wááá, már megint belehergeltem magam feleslegesen, úh inkább hagyom.
De az tuti, hogy jó időre elment a kedvem a vonatozástól, köszönhető ennek a pár százaléknak :S:S:S:S

rattacha 2008.04.08. 12:41:14

Lám, így vagyon ez. Van egy csomó ember, aki nem teheti, meg, hogy nem dolgozik. Itt van a parasztmáv, aki az első negyedévből 2 hetet lesztrájkolt. Pedig amúgy se csinálnak sokat azért, hogy őket válasszuk. Így még több utast veszítenek, még kevesebb lesz a pénz, és még többet sztrájkolnak. Amíg teljesen le nem állnak.

szofi 2008.04.11. 23:30:07

Nem értek egyet. Büszke vagyok a vasutasokra, hogy ebben az országban ki mernek állni az érdekeik mellett. Ha Te, én, vagy más ember, szervezet is hasonlóképpen cselekedne, (tudom, hogy ez egy elcsépelt frázis, de) talán nem itt tartanánk. Ha sztrájkolnak biz. terület vagy cég dolgozói, az azt jelenti, hogy a területen, vagy a cégben nincs valami rendjén, és "békés" úton sem lehet rendezni.Ha a fent említett Teskósnénik és társaik, és egyre többen sztrájkolnának, ami jelentős gazdasági problémákat okozna, lenne egy halvány fénysugár, hogy valami az egyszeri ember javára változzék, mert a vezetés rádöbbenne, hogy a dolgozói nélkül mit sem ér. De addig, amíg így beszélünk a sztrájkolókról (akik tudják, hogy fennakadást okoznak, de nincs már más választásuk), nem szolgáljuk ki őket a boltban stb., a Teszkósnénik sem mernek mernek majd "lázadni" és senki, akinek nem jutott jófej főnök. Ígyhát maradhat a híres: nekem se jobb, dögöljön meg a MINDENKIMÁS tehene IS.
Ja, és hogy eladták a Cargo-t, ami azért még működni fog, mit gondoltok ki fog személyzetként ott dolgozni? A Mávosok gyorsan "kimennek szünetre" amíg jön egy tehervonat?????
Minden hőbölgőnek elgondolkodást, ha az em elég, Mávos munkahelyet kívánok. Zsófi voltam Pécsről.

csncz 2008.04.22. 11:19:43

több hetes orvossztrájkot kívánok minden munkabeszüntetést, mint tiltakozási formát támogató lakosnak. kibírtam ezt az agymenést, mert közel van a munkahelyem (4-szer fél óra gyalog), de nem ez a helyes módja annak, hogy több munkaórát vagy magasabb fizetést csikarjunk ki. ha én ezt csinálnám, meg budapesten másik fél millió ember, aki teljes munkaidőben dolgozik, másnap már írhatnánk alá a kilépő papírokat. mindegy, hogy a budapestiek érdekét szolgálja vagy sem - hiszen maximum odafigyelek, hogy mikor indulok el otthonról -, sokaknak ezért szabadnapot kellett kivenni, vagy nem tudtak bemenni egyáltalán dolgozni, mert ugye 5000-res taxiszámlát senki nem fog kifizetni, és ez anyagilag minden dolgozónak rossz.

erre mondják, hogy ha nem tetszik a rendszer, kabbe mégegyszer, keress másik munkát, ha csökkentik a fizetésed. az egész világon mindenki ezt csinálja, senkinek nem jut eszébe kizsarolni semmit, akit nem fenyeget halálos veszély a munkahelyén, nem verik korbáccsal vagy nem tud meg valami nemzetbiztonság szempontból kínos dolgot. biztos kúl lenne, amikor sürgős orvosi ellátásra lenne szükségünk, mert épp haldoklunk, senki nem dolgozna, mert az orvosok érdekeit is meg kell védeni valahogy. itt arról van szó, hogy kinek van arca megtenni. ha jól tudom, előző alkalommal többen a vasutasok közül elhatárolódtak minden hasonló idióta megoldástól.

itt pont arról van szó: a sztrájkolók gondolják azt, hogy dögöljön meg minden tehén. vagy legalább bírják ki, ha tüzes vassal sütögetik őket több napon át. ugyan már.

grumpygills 2008.04.22. 18:53:49

Hűha...Csnz begurult :). Nyugi Gyöngyöm, szerintem igazad van. Érdekes módon a sztrájkot kultiváló ismerőseim egyike sem pesti, vagy van napi szinten kötve vasúthoz, egyebekhez. Úgy nem nehéz.... :S
süti beállítások módosítása