Először: mert már az első is gyengécske volt.

Másodszor: mert ez kifejezetten gagyi, és az elsővel ellentétben még csak kedvesnek se mondható.

Harmadszor: ki a fene volt az a perverz állat, aki úgy döntött, hogy John Travolta a legalkalmasabbb egy túlméretezett és "agyonkomplexusult" ANYA szerepére???

Ez is azok közé a filmek közé tartozik, melyek létjogosultságot adnak a kalózfilmeknek: az ember csak az idejét és néhány agysejtjét sirathatja, de legalább az vígasz, hogy nem költött mozijegyre.

Huhh...oké...lehiggadtam...sorry a kirobbanásért, most már jobb :).

Amikor ilyesmivel találkozom, akkor egyszerűen és óhatatlanul felháborodom (van igazolványom:)) azon, hogy senkinek sincs szeme/füle/agya, hogy rájöjjön: az egész egy oltári nagy pénzkidobás. Inkább szánták volna ezt a pénzt mondjuk az elefántok megmentésére, akkor most nem égne a fülük ezerrel :). Emlékszem a 88-as filmre. Nem tudom mikor láttam, de az biztos, hogy elég tini voltam még, hogy tetszen. Kedves film volt, az akkori korosztályomat célzó, tanító jellegű. Tele volt jó zenével, sok tánccal, izgalmakkal...és a rózsaszín függönyön át is realisztikusabb volt az egész, mint ez a maszlag. AMIBŐL MÉG AZT A KÖCSÖG CSÓTÁNCOT IS KIHAGYTÁK!!! Viszont maradt egy csomó olyan momentum, amit csak akkor érthetsz, ha emlékszel az első filmre, mert a magyarázatot urambocsá kiszorították Travolta-asszony mellei. Ez meg a másik amit nem értek: mi a fene van újabban az amerikai színészekkel??? Manapság minden pasi kövér és öreg nőnek akar öltözni Amerikában? Ez az új divat Hollywoodban? "Hű de jól nézel ki...mit használsz? Esténként öreg, kövér nő vagyok" :)

Eddig is voltak ilyen filmek, de mindig a storyból adódott a szerepcsere. Gondoljunk csak arra, milyen bomba nő volt Dustin Hoffman az Aranyoskámban, vagy milyen szórakoztató film volt a Mrs. Doubtfire a mindenki kedvence Robin Williamssel. De ez az értelem nélküli szereposztás számomra felfoghatatlan. Ne mondja nekem senki, hogy nem találtak volna kövér nőket...vagy egyáltalán: kövérre maszkírozható nőket Eddie Murphy vagy John Travolta helyett!

Bár...ez a nőnek öltözés elég ősi a pasiknál. Gondoljunk csak az ókori és középkori színházakra, a Dumas regények rizsporos parókáira és piperkőc udvaroncaira, a transz- és metroszexuálisokra (bocsi, de őket is ide kell vennem, nyugodtan megkövezhettek), etc. De a transzvesztiták legalább jó nők!!! És még nekünk van péniszirigységünk, he!!! Mikor látok végre egy olyan filmet, amiben teszem azt Julia Roberts van Rambónak maszkírozva? Már az se lenne ennél mélyebb pont :D:D:D:D.

Najó...befejeztem a hőbölgést: bocsi mindenkitől, akinek tetszett a film. Hogy szépet is mondjak róla: a zenéje vidám és pergő, és mind az énekesek, mind a táncosok jól csinálják, amit csinálnak. Kár hogy nem adatott nekik meg, hogy minedezt egy sikerült forgatókönyvre tegyék.

No astala vista...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csanád 2008.02.18. 13:03:19

Olyan is volt. Az se volt jó. Elég, ha annyit mondok: G.I. Jane

tio 2008.02.18. 14:07:30

Nem...az is storyból adódott..nem csak valami elmebeteg öntetszelgése, hogy "na én ilyet is tudok" :D:D:D...de a rossz filmekre tényleg kiváló példa. :D:D:D

csncz 2008.02.18. 14:18:38

a nők szexisek férfiasan öltözve, de a nőnek öltözött férfiak blöee :) amúgy az aranyoskám és robin tényleg klasszikus.

grumpygills 2008.02.18. 21:32:41

Ugyan-ugyan Patrick Swayze csini transzvesztita volt a nemtommármiacíme filmben....de közkedvelt Elrond/Smithügynökünk valóban nem volt épp dögös a másiknemtommiacíme filmben...igaz, ő pasinak se szívtipró. :D

Gumipók 2008.02.19. 22:08:37

Nekem erre a filmre még nem jutott energia...ezekután nem is pazarlok rá:D
süti beállítások módosítása