Lakáskultúra

 2007.02.19. 22:44

Roppant vicces mai délelőttömet (amikor is tűzni és hajtogatni tanultam a melóhelyen :S:D) egy még viccesebb délután követte: elindultunk csempeválasztós, ötletgyűjtős körutunkra, mely érintette egy kedves ismerős csempenagykerét, aztán  a híres neves Ikea és Kika áruházakat.

Rájöttem, hogy roppant vicces dolog a lakberendezés. Kitalálsz valamit, finomítod azt a másik feleddel, megegyeztek valamiben, aztán nem találtok az elképzelésnek megfelelőt. Bolyongtok, bolyongtok, és mikor végre megtaláljátok, rájöttök, hogy igazából nem is ez az igazi, mert valahogy nem passzol az egészbe bele :S...Na valahogy így jártunk mi is: a majdegyórás csempeválogatás után szinte tökéletesen tanácstalanul jöttünk el az üzletből, alig emlékezve a látottakra. (Pont olyan, mint a parfüm vásárlás. :)

Aztán jöttek az áruházak, ahol 10 perc alatt sikerült annyira lefáradnunk, hogy a mászkálás a továbbiakban a felhőtlen baromkodás jegyében telhetett. Elképesztő milyen dolgokat lehetne összevásárolni...szörnyűeket, és vicceseket egyaránt. Olyan kanapékat láttunk vazzee :D:D:D.

Bár a nap fénypontja valószínűleg a bruTÁL volt...egy elképesztően brutális színű üvegtál személyében. ;)

Jah, és lehetett őrültködni a mindenféle kipakolt dolgokkal is:

Na ennyi mára. Asszem épp eléggé degradáltam magam :D:D:D.

Joccakát, cupp!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása