Blöööeeee

 2007.05.24. 18:18
Hát ez van. Ez egy ilyen nap:
Az egésznapos éhenkórászságom (és összevisszaevésem:S) eredményeként most jól fáj a hasam, és még a Tomi által idetöltött fehérbor se nagyon segít neki. Ráadásul megint túlóra <CSUHÉÉÉJ>, és azt se látom még, hogy mikor fogok elszabadulni. De legalább kedvemre duzzoghatok, amiért rám marad minden :D...najó, nem is duzzogok :D.
Csak ebből a fránya oxigénhiányos állapotból van már nagyon elegem. Komolyan tök fogyatékos leszek még a végén a folyamatos nehézlégzéstől. De ez már nagyon gyanúsan nem a nátha, hanem valami fránya allergia miatt lehet. (Még a végén tényleg rászánom magam, és rendberakatom magam orrügyileg a nyáron :S.) Szal ez van.
Meg az is, hogy tegnap óta elég szontyi is vagyok, mert az előzetes költségvetések alapján - az előre nem tervezett, ám közbejött költségek miatt - úgy néz ki, hogy nem költözünk a nyáron. Vagy legalábbis nem olyan hamar, mint szerettük volna :(. Pedig úgydeúgy várom már. De - amilyen a mi formánk - naná, hogy a kocsi is beadta a kulcsot, meg közbejött még egy csomó dolog. Brühühü...
Najó, ígérem, hogy amint visszaáll a normálisra az oxigénellátmányom, azonnal a régi optimista leszek. Legalábbis megpróbálom. <Most veszem észre, hogy máris jobb: amióta nem szól a háttérben végre - egy órája először - a kispál és a borz, azóta máris kevésbé van érfelvágós hangulatom.>
Remélem mire hazaérek a Drágaszágom is újra a régi, elbűvölő lesz már: az Ádámmal való zenélés kisimítja az idegeit, mert sajna ő is elég szontyi volt az előbb, mikor telefonon beszéltünk. :( Mondom, hogy ez egy ilyen nap :S.
Na, megyek, és nem szomizok ide többet - inkább kérek még egy kis bort ;).
Cupp mindenkinek!!!

JAAAAAJJJJ!!! ATI ÚJRA BEKAPCSOLTA A KISPÁLT!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....SEGÍTSÉÉÉÉG!!!  <höröghörög és beesik az asztal alá :S>

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réki 2007.05.24. 23:52:18

Nyugi, kispál még mindig jobb, mint a Máté Péter... legalábbis szerintem. :D

grumpygills 2007.05.27. 00:39:23

Hidd el, hogy sokkal sokkal jobb Máté Péter is, mint a Váradi Roma Cafe...egész pénteken azt kellett hallgatni, és rájöttem: a zenében igenis fajgyűlölő vagyok :S:S:S.
süti beállítások módosítása