Gondolatok ebédhez...

 2007.04.18. 14:04
Épp teliszájjal nyammogok: délelőtt Ági és Tomi annyit emlegették a rántottsajtot, hogy ellenállhatatlan vágyat éreztem iránta...úgyhogy de jó is ez a melegszendvics ...:P:D....najó, nem is...tényleg sajt :D.
Közben e-maileket nézegetek, blogot írok/olvasok, stb...csak ilyenkor van rá időm és/vagy energiám. Tudom, hogy nem szép dolog a gép előtt enni, de az "escape" gombon ücsörgő Julcsi-pókember (ami igazi Pók-kinder-tojásban volt...4tojásból 3ban ugyanaz :D:D:D) elnézi nekem (a főnök meg nincs itt, ő is ebédel:)...igaz néha nagyon morc arcot vág...(de tudom, hogy a marcona külső érző szívet takar :).
Úgy írnék, de érzem ahogy lehal az agyam: a táplálkozás mellékhatása, hogy az összes, gondolkodáshoz szükséges vér a gyomromban tolong: lehet neki kellene most írnia, de ő most csak olyanokat mond, hogy nyamm meg csamm, meg elégedetten morog. :D
Jah, éjjel megálmodtam a nappalinkat...félálomban igaz, de nagyon tetszik, és emlékszem minden részletére...ipersze a nappali a legutolsó dolog lesz amit berendezünk, de ez legalább megvan :D. Remélem ma éjjel a konyhát is megálmodom :D:D:D:D.
Naháát: időközben eleredt az eső...a franc...akkor azért vagyok ilyen nyomi ma, és nem a hülye harangozástól (MINDEN REGGEL 7KOR ARRA ÉBREDEK...WÁÁÁÁÁÁ), meg nem is a - szintén reggeli - LÓDONGÓ-attack-tól. Najó...biztos nem lódongó a neve, de bazi, szőrös zümmzümm volt. (És kért hamm-hamm...:D.)
Najó, megyek vissza munkamunka...már lefáradtam magamtól.
Cuuuuupppp!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása