Esküvői rege

 2007.03.08. 00:25

No, csak ide kerültem végre, és megoszthatom veletek az élményt (K. Csabi szavaival élve:"Halálközeli, de élmény":). Bár a képek árulkodnak a legjobban mindenről. Úgyhogy kezdem egy meghívóval:

Az olvashatóság kedvéért itt van nagyban is. :)

Szóval, a meghívóval már megalapoztuk a hangulatot - bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy létrejöttében nem sok szerepem volt: Gumipók ihletettségű, és kivitelezésű a dolog. :) Hiába no: hülyék vagyunk, de legalább őszinték.

Mint ahogyan az esküvői egyenpólóink is az ő ötletén alapulnak (és a kivitelezés is a grafikusra maradt-höhöhö :P) - najó, nem esküvői, hanem csak azutáni viselet... :).

 

Amúgy magát a "szertartást" roppant gyorsan letudtuk, szerencsére - az anyukák könnycseppjeitől eltekintve :) - az is elég vidám hangulatban telt. Egyedüli odanemillő elem az anyakönyvezetőnéni idézete volt: giccses volt, és közünk nem volt hozzá...de azért elnéztük neki, meg a félrerúzsozott szájának :):P

Jah, a pólós képek már a salátbárban készültek, ahol "lagzi" címszó alatt baromi jót legeltünk, és fúvócsöveztünk zizivel a szülők feje fölött :).

Aztán meg velük :D:D:D:D.

 

 

És esküvői tortánk is volt...


Aztán, miután jól elfáradtunk a nagy evés-ivás-hancúrozásban, célba vettük a játszóteret, ahol jól kiugráltuk, kivonatoztuk és egyéb állatságok címén "kititanicoztuk" magunkat.


  

Egyszóval szuper jól éreztük magunkat, és szerencsére sikerült elfelednünk, hogy esküvőn és a tartozékain vagyunk. Pláne, hogy a sajátunkon.

A beszámolót viszont érdekesebbre és viccesebbre terveztem róla, mert hát tényleg az volt az esemény, de sajna ma...akarom mondani tegnap kicsit sokáig melóztam, és lehalt az agyam. De nemokára jön a hétvége, meg a hosszú hétvége, és akkor CSUHÉJ lesz nagyon.

Node most jocckát, meg szép álmokat, és a CSUHÉJ legyen veletek!

CUUUUUPPPP!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rattacha 2007.03.09. 18:36:19

Együtt

Ha átölelnél
vigyázz; fél szárnyam már van
a jobb hiányzik

Réki 2007.03.11. 01:29:00

A lényeg, h jól éreztétek magatokat! :)
paréééééé!!! :DD

Dorka 2007.03.14. 09:34:30

Kriszti!
Ez a kis beszámoló a legboldogabb esküvő, amiről valaha hallottam. A képeken és a szavakon is látszik, hogy van igaz szerelem, egyszerű, bolondos, vidám boldogság. Közös cél egy játszótér kellős közepén, egyenpólóban, egy betondzsungelben, amiről egyre kevesebbet hallani, és amiben egyre inkább nem hiszünk!!!.....Amiben végre a lényeg a fontos! Tiszta szívből gratulálok Nektek! : )
süti beállítások módosítása