2007.02.27. 19:54

Tudom, megint régen regéltem, de most megpróbálok behozni valamit a dologból.

Először is: szombaton megvettük a csempét a fürdőszobába, meg a járólapot a konyhába. Elég húzósra sikeredett a dolog, de csecse fürdőszobánk lesz. Vagyis ilyen (mármint nem a fürdőszoba, csak a csempe:) 

Na...valami ilyesmi lesz a dolog. Olyan, mintha bambuszból lenne, csak itt nem jók a színek. Szerintem nagyon csecse :D. Meg nagyon csecse lesz, ha végre készen lesz.

Szóval ezt csináltuk hétvégén, meg a szokásos pakolást, és társait, vagyis mindent, ami nem sorolható be a pihenés címszó alá :(. Este pedig nagy elánnal készülődtünk az Oscar-átadásra. Ebből nekem semmit, Pókomnak úgy negyed órát sikerült végignéznie ájulás előtt. Hogy miért nem lehet nálunk normális időben megismételni ezeket a műsorokat?! :)

És miért van az, hogy napközben annyi minden mesélnivaló és vicces dolog eszembe jut, és aztán mikor végre ideülök már nemtom leírni, mert elfelejtem? :( Úgyhogy megyek is. Majd ha eszembejut valami, írok. Cuppp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása