Bejelenteni való

 2009.01.13. 16:43

Kedves Olvasók. Hosszú kihagyás után blogom új tárhelyre költözött. Akit érdekel az a közeljövőben a grumpygills.sfblogs.net cím alatt találhatja meg régi és új irományaimat. Ez az oldal pedig hamarosan megszűnik. Remélem újra kíváncsiak lesztek rám.

Várok mindenkit:

Tió

Éljen Kis Vuk

 2008.04.22. 13:32
Eddig is sejtettem, hogy nem akarom majd megnézni ezt a filmet...most már tudom....

HOGYSZÁRADNALEAZAGENNYESROHADTREDVÁSFASZAAZÖSSZESSZEMÉT
BUNKÓKÖCSÖG
SÍPSÍPSÍPSÍPSÍPSÍPSÍP....SZTRÁJKOLÓNAK!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szülcsinapcsiajcsi...:D:D:D

 2008.03.28. 22:53
Jíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.....Drágaságom már megint fölülmúlta önmagát... ezt kaptam:

CSUHÉÉÉJJJ :D:D:D:D

"Tavaty van"

 2008.03.24. 22:40
Láttam ma gólyát hazafelé!!! <és örömömben úgy ráijesztettem Pókra, hogy majdnem árokba mentünk :D:D:D>

Csuhéééj, jön a tavasz. :D:D:D

Az élet nagy kérdései 2

 2008.03.20. 21:50
Miért nincs a csillaghajókon egy szimpla lépcsőház is "vész" esetére? Sokkal egyszerűbb lenne, mint folyton jeffrey's csövekben mászkálni midőn bedöglik a turbólift. :)

Vaccc

 2008.03.20. 21:12
Banyek. Esett ma a hó. LÁTTÁTOK TI IS??? Bazi nagy pelyhekben, mint januárban. Meglepő volt, bár kevésbé, mint az a tény, hogy végül sikeresen ráhibáztak a meteorológusok. Amúgy a hóval nem is lenne semmi bajom, ha nem lenne hozzá ilyen qrrrrrva hideg: a tó felől metsző szél próbált letaszigálni az útról, a kocsi tetején meg megfagyott a hó(vagy jég, vagy víz, vagymittomén, de most jeges). Még jó, hogy a kabátzsebemben megleltem a kesztyűm legalább (pedig vagy két hete szidom magam, amiért elfelejtem kirakni - áldott szenilitás:)
Szóval cidri van. Ma, március 20-án. Kaludia napon, amikor a drága "melegszentek" (hogy a francba hívják őket, ha a másik3 a fagyosszent???) közül már kettő is kiürítette zsákját. Elvileg. Gyakorlatilag azonban a fene tudja mi van. Lehet, hogy ők is sztrájkolnak? Vagy ellopta valaki a zsákot? Netán nagyon felment a meleg ára? Mindenesetre nagyot csalódtam a Sanyikban és Józsikban...és ha holnap is befagy a seggem, akkor végképp lemondok a Benedekekről is...<sóhaj>

Az élet nagy kérdései 1

 2008.03.19. 19:27
Miért van az embertömegnek mindig csatorna szaga???

:(

 2008.03.19. 11:53

R.I.P. Arthur C. Clarke.

Felismerés

 2008.03.09. 22:43
Ma is rá kellett jönnöm, hogy nem ebben az országban akarok élni...:(

Hehe

 2008.02.29. 14:08
Most találtam meg ezt a képet...télapó-ajándék a fiúktól. Hát nem édesek?!? :D:D:D:D:D

A bor és a cica

 2008.02.28. 22:56
        Az egész azzal kezdődött, hogy csütörtökön (múlthéten) megbeszéltem Ágival, a kolléganőmmel és barátnőmmel, hogy meglátogatom <ugyanis műtötték az orrsövényét, és már egy hete nem láttam, stb.>. Így is történt...szombaton délután szépen felkerekedtem némi körtelével és szeretetcsokicsomaggal körítve, és kivergődtem Újpestre. A metróból felfeléjövet felhívtam Ágit egy kis útbaigazításért, ami annyira jól sikerült, hogy végül már abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán az országnak megfelelő pontján tartózkodom-e épp <nő navigál nőt...érzitek?! :D>, de némi kérdezősködés az egyetlen sikeresen megjegyzett támpont <Arzenálpékség> után végül roppant sikerélményhez vezetett.
        Beléphettem a pirinyó szentélybe, ahol minden csupa szín, csupa élet, csupacsupa "ŐK"...rögtön otthonéreztem magam, és ez annyira ritka :). Jól kitárgyaltuk a műtétet, meg persze a tarsolyokban levő, és ilyenkor előkerülő egyéb  orvosos horrorstorykat, nevetgéltünk, eszegettünk, és csak úgy repült az idő, úgyhogy elég nehezen és fájószívvel búcsúzkodtam estefelé. Kilépve a kapujukon nagyot szippantottam a langyos, tavaszi, enyhén sörszagú (hogy mitől???:) levegőből, és feldobódva indultam az aluljáró felé. Útközben elmentem egy barátságos kirakatú kisbolt mellett, és hirtelen ötlettől vezérelve bementem...már napok óta ábrándoztam egy kis kellemesen fanyar ízű, az andalító tavaszi elboruláshoz passzoló roséról, és gondoltam megnézem a kínálatot. <ÉN!?!:)>.
        Ahogy ott nézelődtem egyszer csak megakadt a szemem egy nagyon édes cicán, aki/ami voltaképpen egy asztali rosé cimkéje, vagyis annak része. Szóval egy cica, aki a "Gatao" (merthogy portugál bor) feliratú táblán ül...ilyen a cimke. Úgy döntöttem, hogy ő kell nekem, és már raktam is a kosárba. IGEN...CSAK EGY NŐ VEHET MEG AZÉRT EGY BORT, MERT CUKI CICA VAN A CIMKÉJÉN <de ha egyszer  egy francia chansonra emlékeztet...mármint a cica...olyan nagyon jó hangulata van :)>. Asszem kezdek szőkülni agyilag :D.

          Hazaérve azonban már nem volt borozós kedvem, és végülis keddig fel sem merült komolyabban az iszogatás gondolata. Kedd este azonban rámfért volna, úgyhogy bevágtam szegény cicát a mélyhűtőbe, hogy gyorsan iható-selymes-hűvösre hűtsem...aztán - igen, így történt - ELFELEJTETTEM!!! Másnap délután kaptam csak a fejemhez, de a munkatársak megnyugtattak "ugyan, a bor nem fagy meg könnyen"...
...hát de...megfagyott...teljesen...bár nemtom mennyire könnyen:). Szerencsére sikerült neki időben kitolni a dugót, ezért nem robbant, és 2 kortynál (igen drágám: korty, mint tiómértékegység :P) több se folyt ki. 

Ráadásul így feltaláltam a ROSÉ-KÁSÁT!!!! :D:D:D

jaaaaaaj :D

 2008.02.24. 23:10
- Mi az, hat lába van és három szeme?
- ?
- A küklopsz lovagol.

"Magasröptű halandzsa"

 2008.02.22. 22:40
Asszem mostanában kicsit szentimentálisak lettek a bejegyzéseim. SORRY, nem tehetek róla. Újabban mindenféle körülmény ebbe a szentimentális irányba lököd...pl.:

      Rákattantam Marquezre. Tudom, hogy ciki, hogy egészen eddig nem
olvastam, de valahogy nem kötött le. Próbáltam, tényleg... nem ment. De a minap kezembe... illetve először a szemem ügyébe akadt Anyósom könyvespolcán, és úgy gondoltam, adok neki még egy esélyt. Szóval elkunyeráltam a "Szerelem a kolera idején"-t, és nekiveselkedtem. Az elején közeljártam hozzá, hogy ez a regény is a korábbiak sorsára jut, és én kénytelen leszek beletörődni, hogy világom és irodalmi műveltségem ezáltal végképp marqueztalanná válik.  Szerencsére azonban pont azon a határon mozgott a story, ami még nem kötött le  különösebben, de azért egy alapvető és általános érdeklődési szintet fenntartott. Úgyhogy az elején nehezen ment, de kb. 50 oldal után teljesen belekeveredtem, és most keveredtem   ki belőle, szóval napokra megalapozódott az ábrándozós hangulat :D. Ezt is olyan olvasmánynak érzem, amitől megint kicsit többnek és "bölcsebbnek" érzem magam <hűűűűű>.
Szal CSÍÍÍÍÍÍÍZ!!! :D:D

      Aztán vannak nekem barátaim, akik nem átallanak mindenféle szépséges haikukat tolni az ember  lányának orra elé, és lelken simogatni. <Ugye Csanádom-Bogaram?:)>
   
       De a legszembetűnőbb és leghatásosabb szentimentalitáskeltő eszköze a természetnek van nyitnikékillatú-szánysuhagásfinom szellőjével, szégyenlős hóvirág- és krókuszfejecskéivel, nagykabátrövidítő napsugaraival. Már érzem, már dolgozik bennem, már éledek, már pezsdül a vérem
Jön a tavasz, és vele jön Tió, a szexistennő :D...


       ( És asszem nem ártana újra "Anne of the GreenGables"-t néznem... Bejegyzéscímnek ez volt az első dolog, ami eszembejutott...asszem ez már kóros:D)

Szeretet

 2008.02.22. 21:18
Tettenérünk egy
halk pillanatot. Amit
csak ketten értünk.Köszönöm egyetlen Csanádom... :*:*:*

Ámen

 2008.02.21. 21:23

"Az évek során, ha különböző utakon is, de mindketten eljutottak ahhoz a bölcs felismeréshez, hogy másképpen nem megy: vagy így élnek együtt, vagy sehogy, vagy így szeretik egymást, vagy sehogy, mert a szerelemnél nincs nehezebb dolog ezen a világon."

 

Lehet kicsit sok volt mostanában Marquez? :)

A nap híre

 2008.02.21. 14:44
Egy izraeli ortodox képviselő szerint a melegek <vagyis homoszexuálisok, csak hogy egyértelmű legyen> miatt vannak a földrengések...

Szeretem nevetéssel kezdeni a napot, úgyhogy köszönöm képviselőúr :):):):):)

Moneypenny

 2008.02.18. 15:46
Az egyik megrendelőnk <akit amúgy nagyon imádok> a minap elnevezett Miss Moneypennynek, mert mindig velem beszéli át a számlázós ügyeit (elvégre én vagyok a számlafelelős:)...azóta is így hív. :D

Meséltem Póknak, mire megkérdezte "És akkor ő James Bond? Mert ha igen, akkor semmi gond, nem vagyok féltékeny. James sose kapja meg Moneypennyt."

<amúgy se kellene - a srác meleg>

Ezt most nemtom mér meséltem el...csak úgy rámjött...tetszik ez a becenév :)

Először: mert már az első is gyengécske volt.

Másodszor: mert ez kifejezetten gagyi, és az elsővel ellentétben még csak kedvesnek se mondható.

Harmadszor: ki a fene volt az a perverz állat, aki úgy döntött, hogy John Travolta a legalkalmasabbb egy túlméretezett és "agyonkomplexusult" ANYA szerepére???

Ez is azok közé a filmek közé tartozik, melyek létjogosultságot adnak a kalózfilmeknek: az ember csak az idejét és néhány agysejtjét sirathatja, de legalább az vígasz, hogy nem költött mozijegyre.

Huhh...oké...lehiggadtam...sorry a kirobbanásért, most már jobb :).

Amikor ilyesmivel találkozom, akkor egyszerűen és óhatatlanul felháborodom (van igazolványom:)) azon, hogy senkinek sincs szeme/füle/agya, hogy rájöjjön: az egész egy oltári nagy pénzkidobás. Inkább szánták volna ezt a pénzt mondjuk az elefántok megmentésére, akkor most nem égne a fülük ezerrel :). Emlékszem a 88-as filmre. Nem tudom mikor láttam, de az biztos, hogy elég tini voltam még, hogy tetszen. Kedves film volt, az akkori korosztályomat célzó, tanító jellegű. Tele volt jó zenével, sok tánccal, izgalmakkal...és a rózsaszín függönyön át is realisztikusabb volt az egész, mint ez a maszlag. AMIBŐL MÉG AZT A KÖCSÖG CSÓTÁNCOT IS KIHAGYTÁK!!! Viszont maradt egy csomó olyan momentum, amit csak akkor érthetsz, ha emlékszel az első filmre, mert a magyarázatot urambocsá kiszorították Travolta-asszony mellei. Ez meg a másik amit nem értek: mi a fene van újabban az amerikai színészekkel??? Manapság minden pasi kövér és öreg nőnek akar öltözni Amerikában? Ez az új divat Hollywoodban? "Hű de jól nézel ki...mit használsz? Esténként öreg, kövér nő vagyok" :)

Eddig is voltak ilyen filmek, de mindig a storyból adódott a szerepcsere. Gondoljunk csak arra, milyen bomba nő volt Dustin Hoffman az Aranyoskámban, vagy milyen szórakoztató film volt a Mrs. Doubtfire a mindenki kedvence Robin Williamssel. De ez az értelem nélküli szereposztás számomra felfoghatatlan. Ne mondja nekem senki, hogy nem találtak volna kövér nőket...vagy egyáltalán: kövérre maszkírozható nőket Eddie Murphy vagy John Travolta helyett!

Bár...ez a nőnek öltözés elég ősi a pasiknál. Gondoljunk csak az ókori és középkori színházakra, a Dumas regények rizsporos parókáira és piperkőc udvaroncaira, a transz- és metroszexuálisokra (bocsi, de őket is ide kell vennem, nyugodtan megkövezhettek), etc. De a transzvesztiták legalább jó nők!!! És még nekünk van péniszirigységünk, he!!! Mikor látok végre egy olyan filmet, amiben teszem azt Julia Roberts van Rambónak maszkírozva? Már az se lenne ennél mélyebb pont :D:D:D:D.

Najó...befejeztem a hőbölgést: bocsi mindenkitől, akinek tetszett a film. Hogy szépet is mondjak róla: a zenéje vidám és pergő, és mind az énekesek, mind a táncosok jól csinálják, amit csinálnak. Kár hogy nem adatott nekik meg, hogy minedezt egy sikerült forgatókönyvre tegyék.

No astala vista...

Csapongó uborka

 2008.02.07. 20:45
Múlt heti önbeharangozásom után rájöttem, hogy akkor ideje tényleg rendszeresen megjelennem magamnál :).
Már akkor csomót akartam írni, csak sajna rosszul lettem, és jól lebetegedtem arra hétre <valami influenzaszerűség>. Persze már jobban vagyok, de a nagy lendületű ihletettségemet jól odavágta :S. De majd igyexem...

Jah, és remélem tetszik az új design is...gondoltam ideje kicsit feldobni a dolgokat, beújítani így 2008-ra. Persze ez MÉG MINDIG nem én vagyok, de MÉG MINDIG nem tudok html-ül <tudom, szörnyűvagyok:)> sajna. De majd előbb-utóbb csak olyan lesz a designom, amilyen én vagyok :).

Najó, mára nem telik sajna több, mert egész nap számláztam, és jelen pillanatban az agyam állaga egy nagy tengeri uborkáéra emlékeztet. Nem szép látvány, higgyétek el <abba most ne menjünk bele, hogy hogyan is látom a saját agyam...kicsit sok a képzavar, de mondom, hogy uborka vagyok:)>.

Úgyhogy pápussz mindenkinek :*:*:*

Boldog szülinapot Dóri

 2008.02.07. 00:08
Egy évvel ezelőtt különös fordulatot vett az életünk Pókkal.
Ugyanis megismerkedtünk egy lánnyal, aki iránt az első perctől kezdve vonzódtunk minketten. Ha csak rágondoltunk hevesebben vert a szívünk és szaporábban vettük a levegőt. Minden találkozásunkat repesre vártuk, és szorongtunk: vajon ő is ugyanígy érez-e.
Tudtuk, meg kell kapnunk, mert vele lesz teljes az élet...így egy napon - pont egy évvel ezelőtt - megszorítottuk egymás kezét, vettünk egy nagy levegőt, és megkértük a kezét.

Ő PEDIG IGENT MONDOTT!

Úgyhogy letehettük a foglalót...:)

"Megjöttem aranyom..."

 2008.01.28. 10:45
És igen...és újra...sikerült végre idekényszerítenem magam. Nagyon ciki, hogy már egyetlen bejegyzést sincs az oldalon, olyan szinten archiválódtak. De most itt vagyok, és igenis írni fogom újra és rendszeresen.
Annyi dolog volt, amit meg akartam osztani az elmúlt hónapokban, csak mire gép elé kerültem volna szállt el az ihlet. De kitaláltam egy jó módszert: papír+ceruza...és utazás közben nagyon királyul ki tudom találni, hogy mit írja ide...a gépeléshez meg csak nem kell agy...:D
De akkor kezdem is...ezer köszönet mindenkinek,
aki nem adta fel a reményt és kitartott.

:*:*:*

Mai nap eddig tömören

 2007.10.11. 13:03
Nyüssznyaffhisztifrusztihüpp...pí?

Hihi

 2007.10.01. 13:45
Tudom, hogy ennyi idő után valami tartalmasabbat kéne, de most csak ennyi megy, bocsi...
Jó szórakozást mindenkinek!
Ajánlom mindenki figyelmébe a zöldpólós srácot. Szerintem a Farkas Laci :D

 2007.09.19. 14:08
Banyek...eccerűen sose jutok ide...:(